Om Oss

Som du kanske märkt så publicerar vi nyheter här på reasonfreaks, det kan vara reportage eller recensioner. Något som hänt i världen eller kanske bara något vi på redaktionen tyckt vart roligt och velat dela med oss av. Det blir en salig blandning och vi hoppas att ni som läsare tycker om det vi delar med oss av.

Vi har inte direkt några kriterier för vad som skall publiceras men vi försöker alltid sätta läsarna i fokus och ge dem en bra upplevelse av vår hemsida.

Om du har synpunkter på hur vi arbetar här på sajten så får du gärna höra av dig till oss, vi är idel öra för vad våra läsare har att säga. Det finns inget mer värdefullt än feedback och vi hoppas att ni kan hjälpa oss bli bättre och publicera innehåll som förgyller era liv.

Vi hoppas att du gillar att läsa våra artiklar lika mycket som vi gillar att skriva dem. Detta är något vi sysslar med på fritiden så ibland får ni har överseende med att artiklarna inte är 100% välskrivna. Det är så det blir när man balanserar en hobby med jobb och familjeansvar. Vi är dock nöjda med vad vi ger ut här och vi gör ständigt framsteg och utvecklar våra förmågor. I framtiden kanske du ser oss skriva på mer välkända nyhetssajter eller något liknande!

Tills dess kommer vi att på den här hemsidan ge er:

FNT