Freaky News

Videon säger väl allt, vi älskar fräcka nyheter som ger oss ett gott skratt. Även om vi mestadels skriver om annat så finns det mycket runtom reportage och artiklar som gör att vi skrattar tills vi får ont i magen.

Varför är det så himla kul när något blir fel? Särskilt i direktsändning. Det gör att vem som helst börjar skratta.

Trots att den mänskliga hjärnan är så avancerad och bra så är det omöjligt att alltid göra helt rätt eller säga rätt sak. Som tur är brukar vi publicera våra nyheter i skriven form vilket gör det lätt att redigera ett misstag i efterhand. Samma gäller så klart när man spelar in video eller radio avsnitt som inte är direktsända.

Det är spännande som sagt hur den mänskliga hjärnan fungerar, jag vet själv att jag ibland tänker skriva en viss sak men när jag sedan läser meningen jag just skrivit så står det något annat och det är inte alltid bara skrivfel utan det kan vara helt fel. Det är som att hjärnan blandar ihop vad man skall säga med något man just tänkte på.

Hur som helst, vi vill rapportera om mer fräcka nyheter här på sajten och vi undrar om du har något du vill skicka in till oss? Kanske en rolig video eller historia om något som har hänt. Om det är relevant kommer vi gärna ut och intervjuar er eller tar bilder eller filmar! Vad som helst kan vara intressant så länge det är freaky och har något sorts nyhetsvärde. Glöm inte att en katt som åker skateboard kan ha nyhetsvärde så va inte för eftertänksam med vad du skickar in! Vi tar emot allt och publicerar det vi tycker är roligt eller häpnadsväckande nog!

3299868_51