The Reason

Vad är egentligen anledningen till att vi gör detta?

Det finns faktiskt många anledningar men först och främst är det för att vi tycker att det är kul och intressant. Sedan vill vi såklart öva upp vår förmåga att rapportera nyheter, både sånt som är relativt oviktigt men roligt och även sånt som är viktigt.

Vi vill lära oss att samla information för att delge våra medmänniskor och på så sätt göra världen bättre. Det är vad journalistik handlar om och det behöver inte alltid handla om att rapportera om vilka krig det är som pågår eller om det är ekonomisk kris någonstans.

Vi skriver gärna om mindre händelser och mer alldagliga saker som när någon är väldigt nöjd med sin flyttfirma eller varför man skall akta sig för att anlita vissa hantverkare.

Eftersom vi båda är hemmafixare gillar vi även att dela med oss av våra tips och tricks. Som sagt är det mest för att vi skall öva upp vår förmåga att skriva och berätta. Föra över idéer från våra huvuden till läsarnas. Ibland är det hårt arbete och ibland går det hur lätt som helst.

Ofta handlar det om hur mycket intresse vi har för det valda ämnet i artikeln, men ibland går det av bara farten även om det är en relativt tråkig men viktig artikel vi arbetar på.

Även om hemsidan är mer av ett övningsprojekt så hoppas vi att ni är nöjda med vad vi delar med oss av och att ni finner information som ni kan använda här. Vi känner att vi blir bättre och bättre varje dag och att vissa av artiklarna är av bra kvalitet.

Hör gärna av er med feedback, oavsett om det är kritik eller beröm! Vi vill höra alla synpunkter!